• Füstölt húsok
  • Kolbászfélék
  • Szalonnafélék
  • Egyéb termékek

A honlap a Gazdas�gi �s K�zleked�si Miniszt�rium t�mogat�s�val val�sult meg

Látogatók: 253351
 


Tóalmási csípőskolbász Tóalmási csípőskolbász
Ugyanazon alapanyagokból hasonló technológiával készülő, ám eltérő fűszerezésű termék, amely csípősségét magyar termelésű csípőspaprika felhasználásával érjük el.

Tóalmási lókolbász Tóalmási lókolbász
Technológia és a fűszerezés egyezik a paraszt- és a csípőskolbászéval, ám alapanyagként friss lóhúst és sertés háta- és hasaszalonnát használunk fel.

Tóalmási parasztkolbász Tóalmási parasztkolbász
Friss sertéshús, háta- és hasaszalonna, konyhasó, friss fokhagyma, őrölt bors, édes nemes fűszerpaprika, őrölt és szemes kömény felhasználásával (30-32 cal.) sertés vékonybélbe töltve készül.

Tóalmási sütőkolbász Tóalmási sütőkolbász
Szintén friss sertéshús felhasználásával készülő alacsony zsírtartalmú nyers termék.

 
discount cialis no prescription buy cialis online canada canadian pharmacy cheap pharmacy
viagra online for sale
viagra for women online viagra 25mg for sale viagra 50mg tablets