• Füstölt húsok
  • Kolbászfélék
  • Szalonnafélék
  • Egyéb termékek

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg

Látogatók: 235080
 


Tóalmási csípőskolbász Tóalmási csípőskolbász
Ugyanazon alapanyagokból hasonló technológiával készülő, ám eltérő fűszerezésű termék, amely csípősségét magyar termelésű csípőspaprika felhasználásával érjük el.

Tóalmási lókolbász Tóalmási lókolbász
Technológia és a fűszerezés egyezik a paraszt- és a csípőskolbászéval, ám alapanyagként friss lóhúst és sertés háta- és hasaszalonnát használunk fel.

Tóalmási parasztkolbász Tóalmási parasztkolbász
Friss sertéshús, háta- és hasaszalonna, konyhasó, friss fokhagyma, őrölt bors, édes nemes fűszerpaprika, őrölt és szemes kömény felhasználásával (30-32 cal.) sertés vékonybélbe töltve készül.

Tóalmási sütőkolbász Tóalmási sütőkolbász
Szintén friss sertéshús felhasználásával készülő alacsony zsírtartalmú nyers termék.